måndag 27 maj 2013

STATLIG TORTYR AVSLÖJAD ! ! Av zanning


STATLIG TORTYR AVSLÖJAD ! ! Av zanning
http://zanning.wordpress.com/2010/01/20/statlig-tortyr-avslojad/

Utdrag ur artickel

STATLIG TORTYR AVSLÖJAD ! ! !

Av zanning

Dagens mikrochips fungerar med hjälp av spårning via låga radiofrekvensvågor.  Med hjälp av satelliter, kan den implanterade personen spåras överallt på jordklotet. Sådan teknik testades på ett antal personer under Irakkriget, enligt dr Carl Sanders, som uppfann det biotiska intelligensbemannade gränssnittet (IMI), som injicerades i människor. (Tidigare under Vietnamkriget, injicerades soldater med Rambo chip, där syftet var att öka adrenalinflödet i blodomloppet). Den 20-miljard-bit/sekund-superdatorer som US National Security Agency (NSA) ägde, kunde nu ”se och höra” vad soldaterna erfor på slagfältet, med det fjärrkontrollerade övervakningssystemet (RMS).
När ett 5-mikromillimeterstort mikrochip (diametern för ett hårstrå är 50 mikromillimeter) placeras i den optiska nerven i ögat, drar det neuroimpulser från hjärnan och förkroppsligar upplevelser, dofter, sevärdheter och läser av den implanterade personen. Sedan överförs all information och lagras i en dator, som sedan kan återsända dessa neuroimpulser till den person vars hjärna är mikrochip-implanterad och sedan återuppleva händelsen. Att använda en RMS, gör att en landbaserad datoroperatör kan skicka elektromagnetiska meddelanden (kodad som signaler) till nervsystemet, som sedan påverkar målets prestanda. Med RMS, kan friska personer luras att se hallucinationer och höra röster i huvudet.
Varje tanke, reaktion, hörsel och okulärbesiktning orsakar en viss neurologisk potential, eller ”spikar” och mönster i hjärnan och dess elektromagnetiska fält, som kan nu avkodas till tankar, bilder och röster. Elektromagnetisk stimulering kan därför ändra en persons hjärnvågor och påverka muskelaktivitet, orsaka smärtsamma muskelkramper, vilket upplevs som ren tortyr.
Massmedia har inte rapporterat att en inopererad persons privatliv försvinner för resten av sitt liv. Hon kan manipuleras på många sätt. Genom att använda olika frekvenser, kan den hemliga styrenheten av denna utrustning förändras, trots en människas känsloliv. Hon kan göras aggressiv eller slö. Sexualiteten kan påverkas artificiellt. Signaler och omedvetna tankar kan läsas, drömmar påverkas och även framkallas, allt utan vetskap eller samtycke av den implanterade personen.
En perfekt cyber-soldat kan alltså skapas.
Denna hemliga teknologi har använts av militära styrkor i vissa NATO-länder sedan 1980-talet utan att civila och akademiska populationer har hört någonting om det. Således finns väldigt lite information om sådana invasiva mind-kontrollsystem i professionella och akademiska tidskrifter.
Mind-control-tekniker kan användas för politiska syften. Målet för mind-control-forskare i dag är att förmå berörda personer eller grupper att agera mot sin egen övertygelse och sitt eget bästa. Zombifierade individer kan även programmeras att mörda och minns ingenting av brottet efteråt. Alarmerande exempel på detta kan hittas i USA.
Detta ”tysta krig” förs mot ovetande civila och soldater via militären och underrättelsetjänsten (SÄPO). Sedan 1980, har elektronisk stimulering av hjärnan (ESB) i hemlighet använts för att kontrollera människor utan deras vetskap eller samtycke. Alla internationella överenskommelser om mänskliga rättigheter förbjuder icke samtyckande manipulering av människor – även i fängelser, för att inte tala om civilbefolkningen.
Förutom elektronisk MC, har kemiska metoder också utvecklats. Sinnesförändrande droger och olika luktande gaser som påverkar hjärnans funktion negativt kan injiceras i luftkanaler eller vattenrör. Bakterier och virus har också testats på detta sätt i flera länder.
Hemliga neurologiska kommunikationssystem finns för att motverka självständigt tänkande och bekämpa social och politisk verksamhet på uppdrag av egennyttiga privata och militära intressen.
En anledning till denna teknik, som har varit en statshemlighet, är den utbredda och prestigefyllda psykiatriska manualen Diagnostic Statistical Manual IV som producerats av den amerikanska American Psychiatric Association (APA) och som tryckts på 18 språk.
Psykiatriker som arbetade för amerikanska underrättelsetjänster deltog bevisligen vid skrivandet och översynen av utformningen av denna handbok.
Denna psykiatriska ”bibel” täcker den hemliga utvecklingen av MC-teknik genom att diagnostisera några av effekterna (t ex höra röster i huvudet) såsom varande symptom på paranoid schizofreni.
Offer för mind-control-experiment diagnoseras därför rutinmässigt och ytterst nonchalant som mentalt sjuka av läkare som enbart lärt sig att diagnostisera via denna DSM-symptom-lista redan på vårdlinjenivå. Läkarna har inte skolats att patienter kan tala sanning när de rapporterar att de är påverkade mot deras vilja eller används som försökskaniner för elektroniska, kemiska och bakteriologiska former av psykologisk krigföring.
Tiden är knapp för att ändra inriktningen på den militära medicin, och säkerställa framtiden för mänsklig frihet.
Denna artikel publicerades ursprungligen vid utgivningen av  den 36e upplagan av den finskspråkiga tidskriften SPEKULA (3e kvartalet 1999). SPEKULA (omsättning 6500) är en publicering av norra Finland läkarstuderande och läkare vid Uleåborgs universitet OLK (Oulun Lääketieteellinen Kilta). Den är utskickad till alla medicinstuderande i Finland och till hela norra Finlands läkare.
Källa: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/mic…mind_control.htm
Detta är den mest skrämmande läsning jag läst på mycket länge. Särskilt som denna artikel skrevs 1999!
Alltså över 11 år sen och vi här i Sverige har inte fått se den eller hur kan den bara har legat så dold, bortglömd och gömd?
Kommentarer(7)
2010-06-24 04:56 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar